Vraag

Tuinman/vrouw - regio Harteveltstraat

Voor het knippen van de Bruidsluier en plantjes water geven bij droog weer en gras maaien in de tuin bij mw. Van der Stoep zijn we op zoek naar een tuinman/vrouw. Het gaat dus om licht werk. Als het gras gemaaid moet worden is er wel even uitleg bij hoe de grasmaaimachine werkt, deze is nl. beetje oud.

Computerhulp - regio Badhuisweg

Elke maand zou Mw. Jonkers graag een uur hulp ontvangen bij het gebruik van haar computer.

Vervoer - regio Gentsestraat

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die iedere donderdag een gehandicapte dame in een rolstoel om 15.30 uur kan brengen vanaf de Wijkwinkel Gentsestraat 22A naar de Utrechtsestraat. Wie oh wie kan deze dankbare taak op zich nemen?

Buddy - regio Harteveltstraat

We zoeken voor mijn moeder extra particuliere zorg/ondersteuning bv. 2 uur op de zaterdagmiddag. Mijn moeder is 92 jaar en lijdt aan dementie. Wil jij onze moeder helpen?

Hulp in de Wijkwinkel - regio Gentsestraat

Dit zijn de mogelijkheden waar de Wijkwinkel versterking nodig heeft!

Maandagochtend 10.30 – 13.00 uur - Expat Monday Bridge

Tijdens de expatmonday bridge zoeken wij versterking, iemand die samen met Ria Smit de koffie & thee kan verzorgen en een lunch hapje kan bereiden voor de bridgespelers en de keuken achteraf opruimt.

Dinsdagochtend 8.30 – 10.00 uur - Trombosedienst

Tijdens de Trombosedienst zoeken wij versterking, iemand die Pim Kamphuis eens een keer kan vervangen, iemand die de koffie & thee kan verzorgen en de privacy van de patiënten kan begeleiden.

Elke eerste dinsdag van de maand 11.00 – 14.15 uur – Piano lunchconcert

Tijdens het piano lunch concert zoeken wij versterking, iemand die Yvonne Ros eens een keer kan vervangen, iemand die de koffie & thee kan verzorgen en een broodjeslunch kan bereiden en de keuken achteraf opruimt.

Woensdagochtend 9.30 – 12.15 uur - Tekenles

Tijdens de Tekenles zoeken wij iemand, die de koffie & thee met een koekje kan verzorgen en vervolgens de afwas doet in onze afwasmachine.

Donderdag 9.30 – 14.00 uur – Lunch voor onze ouderen

Tijdens de warme 3-gangen lunch is de kookploeg op zoek naar versterking, iemand die tijdens de lunch voor onze ouderen gezamenlijk met de kookploeg, de koffie & thee kan verzorgen, kan koken, kan uitserveren, kan afwassen en de keuken achteraf opruimt.

Donderdag 13.30 – 16.30 uur - Ontmoetingssoos

Tijdens de ontmoetingssoos zoeken wij versterking, iemand die samen met Hans Kobus en Riet van Beveren, de koffie & thee kan verzorgen en kan helpen bij het begeleiden van de spelletjes met onze ouderen en alles achteraf kan opruimen.

Vrijdag 13.00 – 17.30 uur - Bridgedrive

Tijdens de vrijdagmiddag bridgedrive zoeken wij versterking, iemand die de koffie & thee kan verzorgen, een lunch hapje kan bereiden voor de bridgespelers en alles achteraf kan opruimen om vervolgens af te sluiten met een gezellig hapje en drankje.

Elke eerste zondag van de maand 11.30 – 15.30 uur – Lunch voor onze ouderen

Tijdens de warme 3-gangen lunch is de kookploeg op zondag op zoek naar versterking. Iemand die tijdens de lunch voor onze ouderen gezamenlijk met de kookploeg, de koffie & thee kan verzorgen, kan koken, kan uitserveren, kan afwassen en de keuken achteraf opruimt.

Aanbod

Ik bied graag mijn diensten aan, aan een buurtbewoner!

Alle leden van de zorgcoöperatie willen graag meehelpen in de wijk en zich inzetten voor buurtbewoners. Als je een concrete taak hebt die jij zou willen uitvoeren, zoals belastingaangifte, wandelen, boodschappen of iets anders, dan plaatsen wij dit graag op onze website, zodat we buurtbewoners nog makkelijker aan elkaar kunnen verbinden. Laat het ons weten.