Welzijn & Zorg

De dienst ondersteuning thuis wordt na uw goedkeuring, verzorgt door Welzijn Scheveningen en Respect Zorggroep. De Zorgcoöperatie Noordelijk Scheveningen werkt samen met Welzijn Scheveningen, Respect Zorggroep en gemeente Den Haag in de projectgroep Samen Verder, om samen te innoveren op het gebied van de maatwerkarrangementen die worden aangeboden via de WMO. Samen staan we sterker.

De leden van de Zorgcoöperatie die zeggen gebruik te willen maken van de volgende diensten: Bezoek aan huis, Begeleidingsdienst, Boodschappendienst, Hulp bij mantelzorg, Hulp bij thuisadministratie, Klussendienst*, Particuliere vervoersdienst* en Telefooncirkel, zullen na een telefoongesprek een huisbezoek krijgen van de projectgroep samen verder, zodat we op meerder manieren u kunnen helpen. Meld u aan dat u gebruik wilt maken van bovenstaande diensten en we komen bij u op bezoek. In de projectgroep Samen Verder zitten: Mirjam van der Kuij (Respect Zorggroep), Robertjan van den Hoek (Welzijn Scheveningen), Jetske Snoep (Gemeente Den Haag) en Esther Ottens (Zorgcoöperatie Noordelijk Scheveningen)

Wilt u een huisbezoek van onze professionals, meld u dan aan of bel Esther Ottens, Coördinator vraag & aanbod T: 06 - 196 71 793 en geef uw naam, adres, postcode, telefoonnumer en/of emailadres door, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een afspraak.